onsdag 6 januari 2010

Trying To Fit The Ocean In A Cup

Jag tror minsann storken lämnade av mig på fel adress, i fel land. "Sibirisk kyla på väg in till Sverige" stod det på Aftonbladet. På väg? Vad kallas det vi har nu då?! Antarktisk sommarhetta?
Jag är inte skapt för sånt här! *stampar med fötterna och fäktar med armarna i frustration* Ge mig värme, sol och havet!

*suck*

Jag och Sara har fått dagen att gå i alla fall. Vi har inte lyft ett finger samtidigt som vi gjort massor. Vi lagade bl.a. tacos och kom på våran alldeles egna patiens och andra kortspel. Som är åh-så-mycket-bättre-än-det-låter. (ha1) Det är väl det som är positivt. Att man blir lite kreativ när man inte kan komma ut. Komiskt att Sara kom till mig igår för att det skulle vara kallt i hennes hus när de jobbade med fjärrvärmen där och så vaknade vi med endast 17 grader inne imorse. Raggsockor, tjocktröjor och tofflor. Är inte det mysigt? Tända ljus och fönster som drar? Mysfaktor på hög nivå, eller hur? Okej, lite mysigt är det kanske men mina och Askungens samtal för oss själva är lite lika just nu:

Vad vore en utlandssemester på en paradisisk ö med stekande sol och klarblått vatten om inte svettigt och förfärligt varmt? Eller bara... alldeles alldeles... underbart!

Nej, jag ska gå och uttala min önskan för mina små möss så kanske de kan sy mig en flygande matta om jag har tur. Eller i alla fall en mössa, för det har jag ingen..

Frys inte fast någonstans..

(HH, var läsningen bra?:Ö HH?)

6 kommentarer:

Joelo_89 sa...

Ni verkade ha roligt under dagen iaf. Det är ju super!! Gott med Tacos:d

Lund sa...

våra framtids passianser (hur sjutton stavas det ordet) skulle bli en hit direkt. Hassard spelarna skulle välla in till casinona för att få veta vad det handlar om.

(grrr.. jaa den var mycket behaglig, men det slutade med de tre orden jag hatar mest i hela världen ... to be continued.. gaaaao, jag fattar ingenting, jag är fast.)

Luntmakaren sa...

Trevlig sida. Kom in av en slump. Har ett enda barnbarn. Hon heter också Emma.
Hon är också trevlig men endast sexton [16 fyllda] och hennes passion är en egendomlig sport som heter fencing på english...

Ha det! Jag konstaterar att du har långt till pension! Därför är väl inte läsning av
http://www.ejnar.se/folkpension.htm
någon höjdare. Men jag lyckades skriva en hälsning till dig i alla fall och det var väl trevligt i denna bistra vintertid.

Emma sa...

Brother: :)

HH: Eller hur?! (och I know the feeling:P)

Luntmakaren: Välkommen! Vilket sammanträffande. Fencing må vara egendomligt men det ser väldigt roligt ut i alla fall.
Ja, jag har som sagt lite tid kvar innan det är dags för pension men det var en hel del du hunnit sätta ihop på sidan måste jag säga. :)
Det var väldigt trevligt att få en hälsning och jag tackar och hälsar så mycket tillbaka! :)
Ha det!

Anonym sa...

antarktisk sommarhetta!!!HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA

Anonym sa...

/DUMLE