tisdag 28 april 2009

Discodunkarfötter

Hemma igen från Holiday i Norrköping.
Och idag har jag jobbat, och det ska jag göra resten av veckan också. Jag hinner inte blogga då.

Men idag ska jag ägna min blogg åt ett ganska underskattat bloggämne. Skavsår!
Alla runtomkring mig har hört mig verkligen tjata till leda om mina skavsår. Men jag ska även göra det i skriftlig form. Idag har jag gått i nya skor som fått det att dunka i mina fötter. Jag kommer hem, byter om, byter skor och går på vanlig runda med Doris. Kommer hem, ska in i duschen och drar av mig strumporna. Inte visste jag att jag skulle dra av mig halva huden från mina fötter heller! Jag hade tydligen blödit från mina sår, det hade torkat och blivit fina skorpor som jag drog bort tillsammans med strumporna. I mina strumpor finns nu tillräckligt många celler för att klona mig 593 ggr om! Jag ojjar mig och går in i duschen som känns som nålar rätt in i mina sår. Och vattnet blir rött och forsar ner i avloppen. Jag väntade på att några blodkännande monster skulle leta sig upp och bita av mig fötterna.
Hör ni hur synd det är om mig? Jag dör nästan!
Fötter! Har jag sagt att jag hatar fötter!?

Hahaha, jag ska ge mig nu. Det var en kort uppdatering. Mycket givande, eller hur? Nästa blogginlägg kanske behandlar blåsor liksom?

Puss till alla er skavsårsliknande-människor därute!

2 kommentarer:

Lund sa...

jag tycker väldigt synd om dig just,, och jag känner mig lite äcklad av din beskrivning.. men jag tänker äckla dig tillbaka.. jag tror det är stopp i mitt avlopp.. det innebär att jag måste.. *puke* ta bort allt skit som spolats ner.. med fingrarna!!!!!

EEEEEEEEEUW!!

MomPop sa...

mmm skavsår är hemskt! =( har jag haft flera veckor nu pga nya gympaskor! (fast det är bättre nu tack och lov!) men kan rekomendera 'compeed' plåster iaf, bättre än dem vanliga, som en andra hud typ. bara man får dem att sitta ordentligt och dem inte rullar upp sig så är dem bra! =)good luck hehe