onsdag 17 december 2008

Mitten av december

Jag kollar igenom allas bloggar såhär sent ifall, bara ifall någon har gått upp i gryningstid för att skriva några rader. Men icke, sa Micke :P

Idag har dagen gått svindlande fort. Hör och häpna nu, jag försov mig imorse! Och det är inte första gången. Första gången var bara tio minuter men idag var det en halvtimme. Jag försover mig aldrig annars! Största grejen är det ju inte men det känns så fel. Och så skulle jag förbereda frukost, yrvaken som jag var så är det ett under att det inte serverades pastasås och isklumpar utan faktiskt flingor och mjölk.

Well, well, dagen rullade på. Acrosports, Biblioteket, och nap som trots alla mina knep tog en och en halv timme. Hon skulle precis somna när Wes bestämmer sig för att jag vet: Varför inte gå upp för trapporna där Cassatt ska sova, smälla upp dörren, blåsa lite i min flöjt och sedan slå på tv:n på högsta volym?
*Ding!!!!!* Så vart Cassatt klarvaken och timmen efter ägnades åt att få henne att sova igen.
Jag har lyckats gömma alla instrumentliknande föremål lite här och var för jag tycker dessa små söta barn lyckas tillräckligt bra med att åstadkomma ljud ändå. Flöjtar i fel händer ger mig en sådan lust att bryta dem på mitten att jag får svårt att behärska mig. Så min förvåning över att Wes hade hittat en dämpade själva känslan av vad jag ville göra med den. Tro inte att jag är emot att barn ska lära sig spela instrument, det är jag inte, så länge inte jag behöver vara där:P
Nej då, men leksaksinstrument med ungeför två toner som kan hållas ut förskräckligt länge är inte min grej.

Idag har jag finally varit ute och sprungit. Det tog emot och var kämpigt och jag känner redan nu i benen. Men så värt det! Jag ska inte förlora mot min egen pappa så nu ska jag minsann börja regelbundet.

Som avslutning på dagen mötte jag Amanda som sällskapade mig en bit på vägen till mötet. Och där hade jag som vanligt roligt. Alla är så trevliga. Och så olika! Jag önskar ni kunde träffa allihop!

Idag kommer jag somna med ett leende på läpparna - på riktigt och vara helt nöjd med den här dagen!

Puss till ett snöigt Sverige från ett svinkallt San Francisco!

--- Jag SKA börja springa regelbundet---

2 kommentarer:

Joelo_89 sa...

Tja Emma!! Vad kul det lät som om du hade de denna dagen. Jag skulle nog också bryta flöjten på mitten..
Men som du säkert vet så skulle jag asgarvat om jag var där när Wes sprnag upp ch förstörde sömnen för Cassatte..

Hejsvejs puss & kram:D

Lolo sa...

Jag tycker om att läsa din blogg Emma! Vardagsdetaljer, är mysiga - de ger en bild av hur du har det..
Acrosports te x.. Kramkram ;)