lördag 22 november 2008

Underhallning

Sparvagn till parken - Sparvagn hem - Bilen till skolan - till Parken - Hem - Sparvagn till Stan - Sparvagn Hem - Promenad till Amanda - Promenad Hem..

Det var fredagen for mig. And guess what? Jag gick pa bio! Bond, James Bond. Jag gick pa den sjalv. Ingen ville se den sa skit samma tankte jag och gav mig av. Jag satte mig ner i biosalongen, lamporna slocknade, filmen rullade igang och sen efter vad som kandes som tva minuter var den slut!
Men jag gillade den! Och jag alskar sadana har filmer! Allting gar sa fort sa man knappt hinner med och vissa delar haller man andan. (fast man vet att han aldrig kommer do men anda)

Satt pa sparvagnen pa vagen hem och pa platserna framfor mig satt en kvinna med likadana skor som mig. Tank att vi kan ha helt olika liv, personligheter och bakgrunder men anda faller vi for samma par skor..

Men kvallens hojdpunkt var att jag upptackte en cdspelare pa kontoret. Sa jag tog den in i mitt rum. Kopplade i den och stoppade i den enda cdskivan jag tog med mig hemifran Sverige. Det ar en skiva jag fick for ett tag sedan men som jag av olika anledningar inte kunnat lyssna pa. Och jag vart rord nar jag lyssnade och fylldes av saknad och en kanslovag av allt! Skivan inneholl bara tva spar. Men jag hade den pa repeat innan jag somnade sa jag hann nog lyssna pa den femtio ganger och det var som tva nya sanger varje gang. Jag angrar inte att det gick tills nu innan jag lyssnade pa den. Och jag menar allvar nar jag sager att det var nagra av dem finaste sanger jag hort. Inte bara latarna, texterna utan allt. Och jag fick lite Once-kansla.
Tack! Alskar dig! <3

Idag ska jag ga over Golden Gatebron.. Sa vi hors!

--- Jag skulle vilja besoka alla kontinenter ---

3 kommentarer:

Agge sa...

Menar du att du bara kört låtarna i din Mp3 hela tiden?
Vad var det för låtar då och från vem hade du fått den skivan? Just curious....Vi väntade oss ett tel.samtal idag. men det blev inte så......När kommer nästa?POK POK POK <3

Lolo sa...

”Det var som två nya sånger varje gång.” Vilket fint betyg. Älskar dig Flickan.

micke sa...

Nu har Joel o jag också sett Bond, kanon bra.
Puss på dig lilla guman.