söndag 19 april 2009

Lulliga är vi allihop..

Tanten här igen..

Veckan har bara försvunnit. Sjukt! På dagarna har jag arbetat, fått dagliga Dorisdoser och motion och sedan har dagarna i stort sett varit slut. Så det har varit skönt med helg. Som har varit jättetrevlig! Familjehelg. Igår var det riktigt god mat hemma i Nordens kök.

På menyn stod:

Laxrosor med pepparotsfyllning. (a la Emma)
Strutsfilé med råstekt potatis och sallad. (a la mamma)(det låter roligare om man drar ut på det: a la maaaaaaaaaaammaaa)
Magnumglass. (a la GB)

Mmmm....

(Det vart inget kort på strutsen men den var delicious som alltid när mamma lagar mat. Och besides så bryr ni er ändå inte om vad jag ätitXD)


Och idag efter en springtur runt sjöa så kom jag hem och lagade mat.
Teriyakilax med wasabisoja, ris och wokgrönsaker.
Mamma lagade efterrätt. Banankladdkaka. Jag trodde inte hon skulle vilja göra det men det gick. Och det var gott gott i gott gott. Testa. Eller kom hit och ät det!

En av mina kära springbröder och jag var ute och gick i lördags när han plötsligt får ett av hans unika va?-har-du-verkligen-träffat-elvis-på-ica-uttryck, med uppspärrade ögon och mun och allt och kommer på att han nyss slängt kassen med dvd-filmer tillsammans med soporna. Så han fick glatt springa tillbaka och hämta dem. Vilken sopa! (jag vet... men jag kunde inte motstå)

Och nu efter middag och en annan träff med Springbrodern min så sitter jag här på kvällskvisten och bloggar. Tidigare idag satt Tanta och skrev memoarer. Eller nej, men skrev igen. Som jag gjorde förut. Och det flöt lite. Det är kul.

Skriv en dikt - kanske två
Lägg dem i en låda - låt tiden gå
Finn dem i ett annat nu
Och minns den gamla du

Det stämmer tycker jag. Det är jättekul och hitta gamla texter och dikter. Och om inte annat får man sig ett gott skratt. Haha jag börjar garva när jag tänker på den jag gav till Bertaboo för flera år sedan. Men själva kärnan i den stämmer fortfarande Bertaaaaa 8)

Just det. Mysteriet är tyvärr löst. Om bordet och gubben. De renoverar. Så tråkigt, där rök alla roliga teorier.
Nu dödade ni två och en halv minut av er tid med att läsa ett tråkigt inlägg.

Men jag bloggar imorgon och då lovar jag att blogga om kisskoppar och stick i finger som utlovat:P Låter sådär spännande så ni kissar på er, eller hur?

Pussisnusk.. (En puss utan snusk till den som vill ha det så (L) )

--- Jag vill dricka färskt källvatten ---

2 kommentarer:

Doris sa...

Efter en pussisnusk så vill du alltså dricka källvatten?? Förövrigt lät era helg-gotterier väldigt lockande! Pusssss till tant

Emma sa...

Hahahah du förstår mig såväl Doris:P